Lifte og køreposer Der er ingen produkter i denne kategori.

Her finder du de forskellige varianter af Naturkinds barnevognslifte som passer til både Varius Pro, Vita og Terra modellerne.  Liftene kommer i 3 varianter: Blød lift, Fast lift og Fast XL.

Desuden også Naturkinds lækre køreposer.

Underkategorier

Blød lift

Her finder du de forskellige varianter af Naturkinds bløde barnevognslift som passer til både Varius og Terra modellerne.

Med en blød lift, bliver din Terra eller Varius klapvogn til en barnevogn. Liften har to håndtag, så du også kan bære din baby i den. Når din baby er vokset ud af liften, kan den laves om til en kørepose til klapvognen!

Tekniske detaljer

Vægt: ca. 1,9 kg

Længde: 86 cm

Bredde: 33 cm

Liggemål: længde: 79 cm, bredde 33 cm

Vask: ved 30 graders uldprogram, må ikke centrifugeres!

Kombi kørepose

Her finder du vores udvalg af kombi køreposerne som passer til både Varius, Terra og Vita modellerne.

Køreposen holder dit barn varmt og beskytter mod vind og vejr. Kombi køreposen består af en ydre kørepose i 100% økologisk bomuld (Global Organic Textile standard - GOTS) og en indvendig udtagelig pose i 100% økologisk bomulds plys (Global Organic Textile Standard - GOTS). Fyldet er økologisk fåreuld (GOTS). I de varme måneder er den ydre kørepose nok og i de kolde måneder kombinerer du begge og får en dejlig varm vinterkørepose. Selvfølgelig med slits til selen.

Lammeskinds-kørepose

Her finder du vores udvalg af køreposer i lammeskind, som passer til både Terra, Varius og Vita modellerne.

Denne dejlig bløde og varme kørepose holder dit barn varmt selv i den koldeste vinter! Den består af økologisk garvet lammeskind fra tyske og østrigske får og udvendig af økologisk bomuld (Global Organic Textile Standard - GOTS). 

Selvfølgelig har køreposen slits til selen og kan også bruges til andre barnevogne eller i en kælk i snevejr.

Fast lift til Varius og Vita

Her finder du de forskellige varianter af Naturkinds faste barnevognslift til modellene Varius Pro og Vita

Liften "klikkes" på klapvognsstellet og skiftes senere ud med klapvognsdelen. Liften kan foldes sammen når den ikke er i brug og fylder dermed kun meget lidt i opbevaring eller ved transport. Der medfølger en passende kokos-latex madras (certificeret efter Öko-Tex Standard 100) som støtter babyens ryg optimalt. 

Liften fås med liggemål på 77 cm (typisk som duo-vogn) eller med XL liggemål på 98 cm.