Kombi kørepose Der er 5 produkter.

Her finder du vores udvalg af kombi køreposerne som passer til både Varius, Terra og Vita modellerne.

Køreposen holder dit barn varmt og beskytter mod vind og vejr. Kombi køreposen består af en ydre kørepose i 100% økologisk bomuld (Global Organic Textile standard - GOTS) og en indvendig udtagelig pose i 100% økologisk bomulds plys (Global Organic Textile Standard - GOTS). Fyldet er økologisk fåreuld (GOTS). I de varme måneder er den ydre kørepose nok og i de kolde måneder kombinerer du begge og får en dejlig varm vinterkørepose. Selvfølgelig med slits til selen.

 • Kombi-kørepose der passer til Terra og Varius model Koala. Kombikøreposen består af en ydre kørepose i 100% økologisk bomuld (GOTS) og en indvendig udtagelig pose i 100% økologisk bomulds plys (GOTS). I de varme måneder er den ydre kørepose nok og i de kolde måneder kombinerer du begge og får en dejlig varm vinterkørepose.

  1 199,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Kombi-kørepose der passer til Terra og Varius model Nachtfalter. Kombikøreposen består af en ydre kørepose i 100% økologisk bomuld (GOTS) og en indvendig udtagelig pose i 100% økologisk bomulds plys (GOTS). Fyldet er økologisk fåreuld (GOTS). I de varme måneder er den ydre kørepose nok og i de kolde måneder kombinerer du begge og får en dejlig varm...

  1 199,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Kombi-kørepose der passer til Terra og Varius model Silberfuchs. Kombikøreposen består af en ydre kørepose i 100% økologisk bomuld (GOTS) og en indvendig udtagelig pose i 100% økologisk bomulds plys (GOTS). I de varme måneder er den ydre kørepose nok og i de kolde måneder kombinerer du begge og får en dejlig varm vinterkørepose.

  1 199,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Kombi-kørepose der passer til Terra og Varius model Kornblume. Kombikøreposen består af en ydre kørepose i 100% økologisk bomuld (GOTS) og en indvendig udtagelig pose i 100% økologisk bomulds plys (GOTS). I de varme måneder er den ydre kørepose nok og i de kolde måneder kombinerer du begge og får en dejlig varm vinterkørepose.

  1 199,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Kombi-kørepose der passer til Terra og Varius model Panther. Kombikøreposen består af en ydre kørepose i 100% økologisk bomuld (GOTS) og en indvendig udtagelig pose i 100% økologisk bomulds plys (GOTS). I de varme måneder er den ydre kørepose nok og i de kolde måneder kombinerer du begge og får en dejlig varm vinterkørepose.

  1 199,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
Viser 1 - 5 af 5 varer