Vita som duo-vogn Der er 3 produkter.

Som duo-vogn får du din Vita med seperat klapvognsdel og fast lift, som begge kan klikkes fast på stellet.

I starten sover din baby i den faste lift, og du opbevarer klapvognsdelen. Når din baby er stor nok til klapvognen, skifter i den faste lift ud med klapvognsdelen. Så er du fri for at købe en ekstra klapvogn!

I farverne mørkegrå, sort og mørkeblå fås Vita Duos faste lift også med ekstra langt liggemål på 98 cm! Så kan du være sikker, at du kan have din Naturkind barnevogn med i dagpleje eller vuggestue til middagssøvnen.

Ved Vita Duo XL modellerne kan du også vælge en købe en blød lift til og stille den ind i den faste lift i starten - mere komfortabel kan du ikke bære din baby ind og ud af barnevognen.

Vita Duo er en elegant, nordisk duo-vogn, som du gerne viser frem! Om på festligheder eller skovtur - med Vita er du altid godt undervejs!

Økologisk bomuld (GOTS + kbA) og uld (kbT), certificeret træ, kork og kokos er det eneste dit barn kommer i berøring med! I Vita sover dit barn altid i den rene luft - helt fri for skadelig kemi.

Læs mere ved de enkelte produkter.

 • Ekstra langt liggemål på 98 cm i Vita Koala Duo XLs faste lift! Vita Koala er elegant og klassisk som duo-vogn, og opfylder alle behov. Den høje liggehøjde er skånende for din ryg, de store 14'' hjul finder nemt vej på alle underlag - også grus og sand er ingen problem! Der medfølger regnslag og barnevognssele. Ingen skadelige stoffer tæt på din baby -...

  9 199,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Ekstra langt liggemål på 98cm i Vita Panther Duo XLs faste lift! Vita Panther er elegant og klassisk som duo-vogn og opfylder alle behov. Den høje liggehøjde er skånende for din ryg, de store 14'' hjul finder nemt vej på alle underlag -også grus og sand er ingen problem. Ingen skadelige stoffer tæt på din baby - ren natur og økologi! Der medfølger...

  9 199,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Ekstra langt liggemål på 98cm i Vita Kornblume Duo XLs faste lift! Vita Kornblume er elegant og klassisk som duo-vogn og opfylder alle behov. Den høje liggehøjde er skånende for din ryg, de store 14'' hjul finder nemt vej på alle underlag - grus og sand er ingen problem! Ingen skadelige stoffer tæt på din baby - ren natur og økologi! Der medfølger...

  9 199,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
Viser 1 - 3 af 3 varer