Naturkind Varius Pro Der er 26 produkter.

Naturkind Varius Pro er den nye generation barnevogn - let, kvik og nemt at folde sammen!

Den kvikke allrounder kan vende på en 5-øre i storbydjunglen, men byder også på solid stabilitet og vejgreb til outdoor aktiviteter.

Varius Pro kan pakkes sammen til et meget lille pakkemål, og er det perfekte valg til dig med en lille bil.

Varius Pro fås som:

 • barnevogn med liggemål på 98 cm
 • duo-vogn med seperat klapvognsdel og fast lift, som klikkes på stellet (liggemål på enten 77cm eller 98cm)
 • kombi-vogn med klapvognsdel og blød lift, der stilles ind i klapvognen
 • klapvogn

Økologisk bomuld (GOTS + kbA) og uld (kbT), certificeret træ, kork og kokos er det eneste dit barn kommer i berøring med! I Vita sover dit barn altid i den rene luft - helt fri for skadelig kemi.

Læs mere ved de enkelte produkter.

Underkategorier

Varius Pro som barnevogn

Naturkind barnevognen Varius Pro er den nye generation barnevogn -  let, kvik og med drejbare hjul!

Specielt udviklet fra os til det danske barnevognsbehov byder den på et liggemål helt op på 98 cm! Så du kan være helt sikker, at dit barn kan bruge barnevognen indtil det er holdt op med at sove til middag i barnevognen.

Når din baby er helt lille, kan du vælge en blød lift til, og stille den ind i barnevognen - så kan du nemt bære din baby ind og ud uden at forstyrre dens søvn. Når din baby er vokset ud af liften, kan den laves om til en kørepose - og give jer glæde op i 2,5 års alderen.

Barnevognen har et integreret ryglæn, der kan indstilles i 3 forskellige positioner, så kan din tumling også kan sidde bekvemt i barnevognen.

Vi er stolt over, at kunne præsentere den første barnevogn med lang, dansk liggemål i certificerede økologiske materialer!

Læs mere de enkelte produkter.

Varius Pro som Duo-vogn

Som duo-vogn får du din Varius Pro med seperat klapvognsdel og fast lift, som begge kan klikkes fast på stellet.

I starten sover din baby i den faste lift, og du opbevarer klapvognsdelen. Når din baby er stor nok til klapvognen, skifter i den faste lift ud med klapvognsdelen. Så er du fri for at købe en ekstra klapvogn!

I farverne mørkegrå, sort og mørkeblå fås Varius Pro Duos faste lift også med ekstra langt liggemål på 98 cm! Så kan du være sikker, at du kan have din Naturkind barnevogn med i dagpleje eller vuggestue til middagssøvnen.

Ved Varius Pro Duo XL modellerne kan du også vælge en købe en blød lift til og stille den ind i den faste lift i starten - mere komfortabel kan du ikke bære din baby ind og ud af barnevognen.

Læs mere ved de enkelte produkter.

Varius Pro som kombi-vogn

Som kombi-vogn får du din Varius Pro med klapvognsdel til at klikke på stellet samt en blød lift, som stilles ind i klapvognen mens baby er helt lille. Når din baby er stor nok til klapvognsdelen, kan den bløde lift laves om til en kørepose og give jer glæde helt op i 2,5 års alderen!

Den bløde lift er dejlig let og gør det til en leg at bære din baby ind og ud af barnevognen.

Varius lette alu-stel kan fås i farverne sort og sølv, og kan foldes sammen til et minimum, så den også kan være i de mindste bagagerumme.

Med de svingbare forhjul kommer du let omkring - især i storbyen hvor barnevognen skal kunne vende på en 5-øre.

Økologisk bomuld (GOTS + kbA) og uld (kbT), certificeret træ, kork og kokos er det eneste dit barn kommer i berøring med! I Vita sover dit barn altid i den rene luft - helt fri for skadelig kemi.

Læs mere ved de enkelte produkter.

Varius Pro som klapvogn

Naturkind klapvognen Varius Pro er den nye generation klapvogn - let, alsidig og med et meget lille pakkemål! De svingbare forhjul giver den evnen til at vende på en 5-øre i storbyjunglen og samtidig kunne byde på solid stabilitet og vejgreb til outdoor aktiviteter.

Det lette alu-stel fås i farverne sort og sølv og kan passe i de mindste biler når det er foldet sammen.

Ved behov kan de robuste letvægtshjul skiftes ud med lufthjul eller punkterfrie Comfort-hjul.

Læs mere ved det enkelte produkter.

Pr. side
 • Med Varius Pro Koala får du en vogn i blå med sorte detaljer. Dit barn sidder godt og sikkert, med mulighed for at kigge på dig eller fremad. Bliver barnet træt er der mulighed for at ligge helt ned. Ingen skadelige stoffer tæt på din baby - ren natur og økologi! En skøn klapvogn med svinghjul! Varius Pro kan foldes sammen til et minimum og vende på en...

  5 799,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Med Varius Pro Blaufink får du en vogn i mørkeblå med detaljer i rød/hvide tern. Dit barn sidder godt og sikkert, med mulighed for at kigge på dig eller fremad. Bliver barnet træt er der mulighed for at ligge helt ned. Ingen skadelige stoffer tæt på din baby - ren natur og økologi! En skøn klapvogn med svinghjul! Varius Pro kan foldes sammen til et...

  5 799,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Med Varius Pro Eichörnchen får du en vogn i brun med mønstrede detaljer. Dit barn sidder godt og sikkert, med mulighed for at kigge på dig eller fremad. Bliver barnet træt er der mulighed for at ligge helt ned. Ingen skadelige stoffer tæt på din baby - ren natur og økologi! En skøn klapvogn med svinghjul! Varius Pro kan foldes sammen til et minimum og...

  5 799,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Med Varius Pro Haselmaus får du en vogn i brun med mønstrede detaljer. Dit barn sidder godt og sikkert, med mulighed for at kigge på dig eller fremad. Bliver barnet træt er der mulighed for at ligge helt ned. Ingen skadelige stoffer tæt på din baby - ren natur og økologi! En skøn klapvogn med svinghjul! Varius Pro kan foldes sammen til et minimum og vende...

  5 799,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Med Varius Pro Kolibri får du en vogn i blå med grønne detaljer. Dit barn sidder godt og sikkert, med mulighed for at kigge på dig eller fremad. Bliver barnet træt er der mulighed for at ligge helt ned. Ingen skadelige stoffer tæt på din baby - ren natur og økologi! En skøn klapvogn med svinghjul! Varius Pro kan foldes sammen til et minimum og vende på en...

  5 799,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Med Varius Pro Kornblume får du en vogn i smuk blå farve. Dit barn sidder godt og sikkert, med mulighed for at kigge på dig eller fremad. Bliver barnet træt er der mulighed for at ligge helt ned. Ingen skadelige stoffer tæt på din baby - ren natur og økologi! En skøn klapvogn med svinghjul! Varius Pro kan foldes sammen til et minimum og vende på en 5-øre...

  5 799,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Med Varius Pro Nachtfalter får du en vogn i sort med mønstrede detaljer. Dit barn sidder godt og sikkert, med mulighed for at kigge på dig eller fremad. Bliver barnet træt er der mulighed for at ligge helt ned. Ingen skadelige stoffer tæt på din baby - ren natur og økologi! En skøn klapvogn med svinghjul! Varius Pro kan foldes sammen til et minimum og...

  5 799,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Med Varius Pro Panther får du en vogn i klassisk sort. Dit barn sidder godt og sikkert, med mulighed for at kigge på dig eller fremad. Bliver barnet træt er der mulighed for at ligge helt ned. Ingen skadelige stoffer tæt på din baby - ren natur og økologi! En skøn klapvogn med svinghjul! Varius Pro kan foldes sammen til et minimum og vende på en 5-øre i...

  5 799,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
Viser 1 - 8 af 26 varer